Kasun: U Tel Aviv idemo po Final Four

07/03/2008 16:43

Nakon pobjede Barcelone nad Maccabijem 83-74 u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Eurolige, Barcin hrvatski centar Mario Kasun veliki je optimist i pred odlučujući susret u Tel Avivu.

"Jedini ključ naše pobjede u ovom susretu bila je obrana. Ništa drugo, samo obrana! Možete reći da je Basile bio vruć, ili Pepe Sanchez, ali da nisu oni zabili što jesu, učinio bi to netko drugi. Bila je teška utakmica, sretan sam zbog naše pobjede, a u Tel Aviv idemo po još jednu, koja će nas odvesti na Final Four! Znamo da apsolutno možemo dobiti ovu četvrtfinalnu seriju, ako u Tel Avivu ponovimo izdanje iz Barcelone", komentirao je hrvatski centar Barcelone.

"U prvoj utakmici su nas iznenadili, budući da ih nismo dobro poznavali, to nam je bio prvi međusobni susret. No, sada znamo kako im se suprotstaviti u obrani. Ponavljam, možemo ih dobiti i izboriti Final-Four", podvukao je Mario Kasun, koji je u pobjedu svoje momčadi ugradio 8 koševa uz šut 2-5 iz igre, 4-4 iz slobodnih bacanja, a imao je i 6 skokova u nešto više od 22 minute na parketu.

Back

Search site

© 2008 All rights reserved.